24smolian.com/Избори

С поредица от срещи в селата Левочево, Соколовци, Смилян, Могилица и Арда продължава изборната кампания  на кандидатите от Коалиция „БСП за България“.

„В листата от 8 човека за 22-ри Многомандатен изборен район, половината са представители на Община Смолян. Интересен е фактът, че всички те са жени, с доказани професионални и политически качества“, подчерта председателят на Общинския съвет на БСП Милко Гавазов при представянето на листата в село Левочево. 

„Те многократно са доказали, че заслужават вашето доверие и аз ви призовавам да ги подкрепите, като гласувате с № 1 в интегралната бюлетина на предстоящите избори“,  завърши своето слово Гавазов.

С топли думи към избирателите се обърнаха Зорница Радева и Радка Тунева, като обосновано изложиха своите мотиви защо са приели да се кандидатират от „Коалиция БСП за България“. Те изразиха своята увереност, че само изборният успех на БСП ще гарантира социална защита на бедните и онеправданите в тежката икономическа и политическа криза, в която е изпаднала страната ни.


При голям интерес премина и срещата в село Соколовци. В един откровен и добронамерен диалог представителите на БСП изложиха  своите предизборни намерения  и възможностите  да бъдат реализирани в  краткосрочен и по-дългосрочен план. В многобройните изказвания участниците споделиха своята тревога  от тежките условия на живот, които родопчани понасят, в резултат на провежданата недалновидна държавна политика в последните 30 години. Въпреки отправените критични бележки, избирателите изразиха подкрепа и пожелаха успех за кандидатите на БСП.

Проведоха се и предизборни срещи в селата Смилян, Могилица и Арда. От позицията си на член на Националния съвет на БСП, общинският съветник и кандидат за народен представител Рабие Кьосева направи подробен анализ на политическото и икономическото състояние в държавата и Смолян в навечерието на предстоящите извънредни парламентарни избори. „Въпреки целенасоченото уронване престижа на БСП от някои кръгове, във, и извън партията, Коалиция „БСП за България“  влиза в предизборната надпревара консолидирана и решена да изпълни своята историческа мисия да бъде гарант за мира и социалната справедливост, за което искаме вашата подкрепа“, се обърна към избирателите Кьосева.

Подробен анализ на вътрешно-политическото състояние на страната в навечерието на изборите направи водачът на листата проф. д-р Георги Михайлов.  Той степенува поредицата от кризи, като открои обезлюдяването в страната и особено родопския  регион. „Ако за държавата говорим, че е налице остра демографска криза, то за областта е демографска бездна. Необходима е целенасочена държавна политика  в подкрепа  на този регион и аз се ангажирам да работя за тази кауза в  бъдещия парламент“, подчерта проф. Михайлов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I