24smolian.com/Общество

Кметът на Смолян Николай Мелемов и заместниците му инж. Мариана Цекова и Марин Захариев инспектираха работата по отделните клонове на "Водния цикъл" в града.

На ул. „Станевска“ вече се полага асфалт, като изпълнителите поеха ангажимент дейностите да завършат най-късно до края на този месец. Община Смолян планира да асфалтира останалите участъци по улицата след приключването на изпълнението на ВиК дейностите. На ул. „Димитър Благоев“, преди блоковете "Гребенец", се изгражда голямо съоръжение и достъпът е откъм Спортната зала "Величко Чолаков". Пред представителите на фирмата-изпълнител, Мелемов настоя за експедитивни и професионални действия, с оглед минимално възпрепятстване придвижването на живеещите на тази улица.


След приключване на работа по съоръжението предстои полагане на канализация по улицата, като се уточни да се разгледа вариант, при който да се остави проходима улицата от двете страни.

Кметът посети и ул. „Дунав“, където фирмите по Водния цикъл предстои да полагат асфалт, както и района на Миньорските блокове, където община Смолян ремонтира подходите и междублоковите пространства.

„В края на зимния сезон искам да уведомя гражданите, че започва масирано почистване на пясъка от улиците, засаждат се вече цветя, храсти и дървета, ще започнат плановите  инвестиции и ремонти. Предварително се извинявам за създадените неудобства, както от работата по Водния цикъл, така и при общинските обекти. Заявявам пред гражданите, че следим регулярно всички дейности. Надяваме се изпълнителите да бъдат максимално отговорни, да работят качествено и в срок. Апелираме към гражданите да търсят информация в община Смолян и ВиК за актуални графици и напредък по различните обекти“, посочи още кметът на Смолян.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I