24smolian.com/Общество

Каузата за издигането на 111-метров пилон „Рожен“ за българското знаме бе одобрена в системата за единен дарителски номер DMS и получи своя кодова дума.

С изпращане на дарителски SMS с текст DMS ZNAME на номер 17 777 (за абонати на Yettel, VIVACOM и А1) всеки може да стане част от нея, като дари 1 лев.

Средства могат да се дарят и онлайн с Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.  Възможно е да бъде направен превод и на BG06UBBS80021026072940 с основание DMS ZNAME.

Целта на кампанията е изграждане на 111-метров пилон, на който ще се извиси българското знаме на Роженските поляни в Родопите – място, символ на силната вяра в корените ни и всичко българско! Височината от 111 метра символизира площта на България от 111 000 кв. км. и ще бъде най-високият такъв в Европейския съюз. Националният флаг на България ще се развее на най-високия пилон, поставен на най-високата надморска височина в света – 1430 м! А България ще има своя първи паметник посветен на националния ни символ – знамето!

„Надяваме се новото начало, което символизира цифрата 1, да пробуди духа ни и да ни вдъхне нова вяра в корените ни, уважение и любов към символите ни и изграждането на Паметник на обединението  е добро начало за това. Радвам се, че вече има още един достъпен начин, чрез който всеки, който вярва в каузата ни, може да я подкрепи“, сподели Симеон Караколев, председател Фондация „Наследство в бъдещето“.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I