24smolian.com/Общество

Пещера погълна барака и гараж в Смолян. Подземният лабиринт се намира в района на жилищен комплекс „Пазлак“. Входът ѝ постепенно се разширява и така снощи в нея пропаднаха гараж и стопанска сграда.

„Много голяма е щетата. Като го гледам, да те е страх да го гледаш. Всичко, каквото имаше е в дупката“, обяснява Димитър Илиев, цитиран от бТВ. Според специалисти дълбочината на пещерата е над 20 метра.

„Редовно съм ги информирал, че дупката се разширява към пътя, разширява се и навътре, стана диаметър - 6-7 метра. Никаква реакция, само едни писма ми се отговаря - общината  да вземе мерки, такива средства Общината нямала. Това е бедствие, това е такава беля, аз не мога да го охранявам непрекъснато“, твърди Илиев.

Редица специалисти, са правили оглед, но мерки не са взети. 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I