24smolian.com/Общество

Инж. Асен Карабов е носител на приза „Лесовъд на годината” за 2022 г. за регион Смолян. Негови подгласници са инж. София Речникова и инж. Октай Алиев. Приз „За цялостен лесовъдски принос“ се присъжда на инж. Сашка Иванова, следвана от инж. Звездалин Бекяров и инж. Съби Димитров.

Грамотите на отличените лесовъди връчи инж. Елин Лилов-председател на Регионалния съвет на Съюза на лесовъдите в област Смолян. Заместник директорът на Южноцентралното държавно предприятие Асен Карабов бе отличен и на национално ниво, като стана подгласник на приза „Лесовъд на годината“. Наградата му бе връчена от председателя на Съюза на лесовъдите проф. д-р Иван Палигоров. Изпълнителният директор на ИАГ инж. Стоян Тошев награди инж. Карабов с плакет и грамота за оценка и признателност за професионалното отношение към устойчивото стопанисване, ползване и опазване на българската гора. 

Целия трудов път на инж. Асен Карабов е преминал в системата на горското стопанство, той е добре познат на колегията в регион Смолян, с висок професионализъм и професионална етика.

           


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I