24smolian.com/Общество

И идете скоро, та обадете на учениците Му, че Той възкръсна от мъртвите и ето, преварва ви в Галилея. Иисус ги срещна и рече : Радвайте се! А те се приближиха, хванаха се за нозете Му и Му се поклониха."  (Мат.28:7-9)

Христос Воскресе!

Обични в Господа, братя и сестри!

Скъпи Родопчани!

Днес, Христовата Църква празнува Възкресението на нашия Господ и Спасител Иисус Христос. Цялата Вселена ликува и се поздравява с всепобедния поздрав: "Христос Воскресе! Воистину Воскресе!" Тържествуват хората и се радват на Христовия мир, който ни бе даден като залог за истинско общение с Бога.

Поздравявам всички вас, братя и сестри, със светлия и радостен празник на Пасхата Христова! Нека радостта от Възкръсналия Господ Иисус Христос никога да не напуска нашите сърца. Отнесете и вие, братя и сестри в домовете си Светлината на Пасха, радостта на празника, която съгрява в обич и мир нашите души и сърца.

 Да бъдем истински здрави, щастливи, радостни и блажени сред бурното житейско море, всякога благославяйки и възпявайки в сърцата си Неговото славно Възкресение.  

Дойдете всички верни, да се поклоним на светото Христово Възкресение, защото ето - чрез Кръста дойде радост за целия свят. Амин!

Христос Воскресе!

Честито Възкресение Христово!

Смолянски епископ Висарион – Архиерейски наместник на Смолянска духовна околия

 

Кметът на община Смолян Николай Мелемов

 

Поздравявам ви с настъпването на един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово. На Великден искам да пожелая повече вяра и светлина в душите ни.

Нека бъдем по-добри, по-мъдри и състрадателни. Да изпълним сърцата си с мир и любов, с радост и човещина и този светъл празник бъде повод да извадим наяве доброто, което всеки носи в душата си!

Пожелавам на всички здраве, спокойствие и сигурност!

Светли Великденски празници!

 

BECEЛИ BEЛИKДEHCKИ ΠPAЗHИЦИ,

нa вcичĸи пpaзнyвaщи житeли и гocти нa oбщинa Maдaн!

Празниците винаги са символ на нашата вяра в по-добрите времена, на нашата надежда в любовта към ближния и желанието ни доброто да се разпростре над света. 

Пожелавам на всички Bи здраве, благополучие, смирение и дни, изпълнени с радост и топлина.

Дa имa много xapмoния и paзбиpaтeлcтвo.в пpaзниĸ и в дeлниĸ.

Нека и нe зaбpaвямe дa дapявaмe дoбpoтa  нa oнeзи, ĸoитo нaй-мнoгo ce нyждaят oт пoдĸpeпa!

Cвeтли пpaзнични дни!

инж. Фахри Молайсенов

Кмет на Община Мадан

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I