24smolian.com/Общество

Първата копка за основния ремонт на общински път Неделино-село Еленка вече е факт.

Тя бе направена от кмета Боян Кехайов.


Проектът е на обща стойност 3 416 000 лв. и е финансиран от Министерството на регионалното развитие и благоустройство със срок за изпълнение до края на тази календарна година. Към момента, съгласно сключеното споразумение, Община Неделино е финансирана с 50 % от сумата за проекта.

Поради лошото състояние на общинските пътища правихме искания до МРРБ за ремонт на пътните отсечки: Неделино-с. Еленка, Неделино-с. Средец, с. Козарка-с. Върлино, както и за останалите населени места. Министерството на регионалното развитие  финансира първото искане и се надявам в най-скоро време и останалите пътища да получат одобрение за реализация“, посочи кметът на Неделино Боян Кехайов.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I