24smolian.com/Общество

„Много ме боли! Имам 475 приятели във Фейсбук. Всички са спомени, емоции. От България. От 5 години съм в Германия. Нямам един познат. Животът спря. Много е жалко, много е тежко. Нищо не оправдава такова мъчение.

Знаеш ли какво беше преди 15-20 години? Моето село е голямо. Имаше над десетина заведения. Във всяко едно над 40-50 души. Всички познати, приятели. На която и маса да седнеш, няма да сгрешиш-купони до зори. Ядене, пиене, танци, емоции.

После се отвориха пътищата за Европа. По-богати не станахме. Но сега много по-нещастни. Много по-самотни…“

Четете в новия брой на „Родопи voice“!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I