БСП официално издигна Емил Хумчев за кандидат-кмет на община Златоград, съобщиха от пресцентъра на левицата. Утвърдена бе и листата с кандидатите за общински съветници, като Хумчев ще бъде неин водач. Спечелване на изборите в община Златоград и максимален брой общински съветници е основната цел на социалистите. „Партийните организации в общината са максимално сплотени и ентусиазирани за предстоящите избори и ще работят за пълна победа. Кандидатурата на Хумчев е подкрепена и от много граждани, които не са партийни членове", заяви депутатът от БСП Дора Янкова, която бе специален гост на конференцията. По думите й партията е единна и консолидирана и издига собствена, самостоятелна кандидатура. „В предишните години БСП – Златоград участва в местните избори в различни формати, подкрепяйки консенсусни кандидати, но сега сме твърдо решени да имаме кмет от БСП и общински съветници, които ще работят за подобряване на живота на златоградачни", каза още Янкова.
24smolian.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Немога да разбера как един бивш зам. областен който е никому известен с някое добро дело за родния си град въобще има съвеста да се кандитатира.Човек който е бил на такъв пост пък да ходи на подпис в бюрото по труда.Та се чудя и за хората които ще гласуват за него.Значи и двете страни са глухи и слепи.

    ОтговорИзтриване
  2. Ирина Хаджиева27 август 2015 г. в 20:10

    Емил е страхотен човек-добър,честен и работлив-нещо рядко срещано в днешно време! Ако не познавате някого,не говорете за него! И ако все пак,имате смелост да говорите,поне си напишете името!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I