Родопски каратисти отново прославиха Мадан на Международния турнир по киокушин за „Купа Шумен". В битката за медалите се бориха над 200 каратеки от няколко държави, сред които България, Сърбия, Македония, Испания и др.
По време на спортния турнир се проведоха много интересни срещи, които публиката аплодираше и наблюдаваше добрата подготовка на участниците.
Много силно представяне записаха и състезателите от СК „Арес-Мадан", като завоюваха един сребърен и един бронзов медал. В двубоя срещу състезател от Варна, маданчанинът Румен Караасенов (70 кг) се представи повече от достойно, но съвсем малко не му достигна до златото.
В по-високата категория 80 кг. другият родопчанин-Златомир Кюлевчиев, пък се нареди на 3-тото място в почетната стълбичка с бронзов медал.
„Доволен съм от представянето на момчетата. Амбициите ни са да се представяме все по-добре", каза треньорът на маданския спортен клуб Антон Стоянов. "Усилено вече се подготвяме за участие в Първи открит Балкански турнир по кикбокс за купата на „Кикбокс Клуб Шурикен –БГ", който ще се проведе на 6 декември в Благоевград", допълни Стоянов.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I