Благотворителното парти под мотото „Да вдигнем Мишката на крака" събра 1 080 лв. в помощ на смилянския сноубордист Михаил Костов. Проявата бе в бар "Мими" в  читалище „Орфееви гори" в „Райково". Малко над хиляда лева още трябват, за да може момчето да замине за първата си операция.
Михаил Костов  е на 35 години. Страда от асептична некроза на двете тазобедрени стави. С този вид заболяване е дигностициран преди години. Младият мъж е с болки и спешно трябва да се оперира. За двете операции в Горна Баня са необходими  13 200 лв. Едната хирургична интервенция предстои през октомври, като към събраните до момента над 4 хиляди лева, ще се добавят и средствата от благотворителното парти, организирано от неговите приятели.
„Мишо е прекрасно момче, работи като сноуборд учител, но за да се вдигне отново на крака трябва спешно да се съберат парите. Това, което ни обединява, е любовта към белите спортове. Немислимо е за един скиор или сноубордист да знае, че няма да се качи на ските или сноуборда си. Именно затова ние всички искаме да му помогнем, за да се съберат парите час по-скоро", каза Мария Балабанова, която е скиор и председател на Ски клуб „Ветеран" в Смолян.
 „Де факто Мишо е един от първите хора в града, които са започнали да карат сноуборд. Знаем, че от известно време има проблеми, които впоследствие бяха диагностицирани. Жалко е един човек, който е толкова активно движещ се, сега да не може да прави това, което обича да прави. Нашата цел е колкото се може по-бързо да съберем тези средства. Той ще има нужда и от средства за последваща рехабилитация, затова ще опитаме да съберем колкото се може повече пари", разказа Атанас Найденов, който е приятел на Мишо от години.
Всеки , който иска да помогне, може да дари и по сметката на Михаил.
IBAN BG 31STSA93000024659842
BIC STSABGSF
Банка ДСК
Михаил Димитров Костов

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I