Кметът на община Девин Красимир Даскалов и председателят на Общинския съвет в родопския град Руси Чаушев прерязаха лентата на новоизградената многофункционална спортна площадка в Гьоврен. Това се случи по време на празника на девинското село. В официалната церемония по откриване на спортното съоръжение, което е на стойност за 160 000 лв., участва и кметът на селото Шукри Саидов. „Поздравих жителите и гостите на Гьоврен с празника. Запознах ги с успешно реализираните инфраструктурни проекти на територията на общината и с тези, които предстои да бъдат реализирани. Изтъкнах подкрепата, която общинското ръководство получава от правителството на Бойко Борисов, изразяваща се в целево финансиране на важни за хората от общината проекти. За с. Гьоврен бяха отпуснати с Постановление на Министерски съвет - 160 000 лв. за многофункционална спортна площадка, който проект беше реализиран. С едно от последните ПМС, бяха отпуснати още 900 000 лв. за ремонт и реконструкция на улици в селото", коментира Красимир Даскалов. Той е категоричен, че общинското ръководство се ангажира за развитието не само на общинския център, но и на съставните села от общината.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I