Отборът на „Горубсо" – Мадан стана четвърти в комплексното класиране в 6-тото издание на Откритата спартакиада на миньорите, която събра 290 работници в комплекс „Гранд хотел Варна".
Лидер е тимът на „Мини Марица-Изток", следван от представителите на „Елаците –Мед"  и „Арсенал Медет". Миньорите от Мадан спечелиха общо 32 точки от различните видове надпревари. „Горубсо" имат сребърен медал в надпреварите по баскетбол, четвърто и пето место в дартс при мъжете, пето и шесто място при жените. В надпреварите по мини футбол, маданчани са шести при мъжете, седми са в дисциплината петанк, а в плажния волейбол имат четвърто и пето място. Рамадан Керезов от Мадан е сребърен медалист в плажната борба при мъжете до 100 кг. В тегленето на въже, миньорите от Мадан имат отново класиране в тройката, като спечелиха среброто.
Общо осем отбора взеха участие в тазгодишните надпревари. Събитието бе организирано от  Българска работническа федерация „Спорт и здраве", съвместно с Федерацията на независимите синдикати на миньорите и с подкрепата на Министерството на младежта и спорта.
Традиционно съревнованията бяха в 12 спортни дисциплини: мини футбол, плажен волейбол, стрийтбол, теглене на въже, дартс, бридж, шахмат, тенис на маса, спортна табла, петанк, плажна борба и вдигане на пудовка.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I