Учителка от Барутин заминава на почивка на Малдивите. Анелия Павлова спечели в играта „Печалба за цял живот" на Националната лотария. 55-годишната родопчанка грабна чек за 20 000 лева и ол инклузив почивка за двама за 6 дни на Малдивите.
Преди три години тя спечели и чисто нов автомобил „Ситроен" от лотарията.
„През 2014-та година участвах в предаването и спечелих утешителна печалба в размер на 500 лева. През 2015-а година отново участвах и спечелих автомобил. Сега за трети път печеля в телевизионната игра. Играя всеки път, когато имам възможност. Мечтая за големи печалби", заяви учителката от доспатското село.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I