24smolian.com/Общество

Венeта Костова, позната на зрителите на bTV от първи сезон на "Ергенът", добави към името си в Инстаграм Йълдъз и то вече изглежда така „Вената Костова – Йълдъз“.

„Преди месец ходих на врачка в София, която ми каза, че ще се омъжа за помак. Според нея в предишния ми живот съм се казвала Йълдъз, което означава звезда. Името ми хареса и реших да го добавя в Инстаграм“, споделя пред LadyZone.bg Венета.

Тя добавя, че няма мъж до себе си, а и да има, не би го показала в публичното пространство.

В последно време Венета прекарва много време в град Доспат при своята приятелка Нериман Чолакова и нейното семейство.

„За мен не е пречка да имам приятелство с хора от друга религия. Важното е хората да се уважаваме и да сме щастливи. Нериман, съпругът й и двете им деца Далия и Харис са ми толкова близки, че ги чувствам като роднини. Доспат е най-любимото ми място“, разказва Венета.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I