24smolian.com/Коментари/Общество

В предизборна кампания сме, ако някой не е разбрал. Вероятно никой, защото скуката е могъща сила, която притъпява дори природната интелигентност.

За да разсее апатията, кандидатът за депутат Киро от Канада лети с автомобил на НСО към Варна. За срещи с електората. По пътя бе убит един обикновен гражданин. Разбира се, този скромен човечец бе обявен за виновен. Защото, когато се движат гавазите от НСО, хората не трябва да са по пътищата.

Политиката убива, безмилостно.

Главният пиар на ПП – Птицин Найо, пуснал веднага след инцидента снимка от катастрофата, на която дори се вижда загиналият от удара възрастен мъж, и написал: „Човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня“.

Тези хора нямат спирачки. Нито мяра, нито чувства. Епилирани от човечност. Те са съвременните божества, които завършват дните…

 

Болшевишки либерал застреля премиера на Словакия. Някакъв пребоядисан комунист, който в днешно време се изявявал като ястреб на евроатлантизма.

У дома подобни с лопата да ги ринеш. Един корпулентен такъв днес, преди 89-а година е набивал в главите на студентите си „Научен комунизъм“ в Софийския.

 

Вейпове с дрога са конфискували криминалисти пред куриерски офис. Проверили 19-годишен, ден преди матурата по български. Тийнейджърът тъкмо получил пратка, поръчана по интернет за 5 броя вейпове с канабис, които впоследствие оставил в местно заведение.

Дрога по интернет, с куриер, найс, а? Точно преди изпита, че да обостри съзнанието.

На матурата се паднал Смирненски и „Приказка за стълбата“. Изключително произведение за човешката природа. Темата по него „Цената на компромиса“. От лесно, по-лесно. Баладжиите просто трябва да опишат 9-месечната „бременност“ на кабинета „Денков“ и ще вържат шестицата.

 

Вносът на твърде стари автомобили ще бъде забранен, предвижда един от последните проекти на ЕК преди да смени състава си. След като забраниха на кравите да пърдят, сега ще бъде забранено дори да си продадеш колата, ако е на 20 години. В изпратения в Брюксел документ е записано, че изискванията за нормите на вредни емисии от автомобилите ще важат не само за първоначална регистрация, а и за последваща продажба и регистрация.

И какво казва един нашенски пич по този повод: „Колата ми е от 90-те, дизеляк, и пуши като комин. Всеки ден ще я припалвам заради кефа да гледам как дими и опушва орталъка. Еех, тези ще ни затрият от толкова чист въздух!“

 

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен отиде в Киев, за да… посвири на китара в местен бар.

На фона на жертвите в една разпадаща се държава. Помним как един американски президент пък свиреше на саксофон. Наблюдавате как едни изключително посредствени хора, като янките, сриват европейската цивилизация. Но да не забравяме, че векове наред Северна Америка е била колонизирана от ренегати, избягали именно от Европа. Може би е някакво отмъщение?

 

Гинеколог смълча всички с тази новина за вагината.

Заглавие на дописка. Изключителна по своята важност. Женските полови органи били обект на дискусия още от появата на Ева, пише в нея.

Много жени и мъже си задавали един въпрос, който не винаги се осмелявали да кажат на глас, а именно: „Има ли идеална форма и размер… що се касае за вагината?“.

Нататък не съм чел, не знам. Намерете си я, ако толкова сте любопитни. Моето мнение е, че „ваджайна сайз“ се побира винаги в площта на един предизборен плакат. Ако схващате…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I