Богата музикална и забавна програма ще предшества включването на осветлението на коледното дърво на Централния площад в Неделино. Официално светлините на високата 20 м елха ще бъдат запалени във вторник, като от 17 ч. стартира празничната програма, съобщи кметът на общината Боян Кехайов. От общинското ръководство са се погрижили тя да е богата, като с нея да се веселят и малки, и големи. В програмата е включен Коледен спектакъл с актьори от Сатиричния театър – София, джуджето Алпина, приказната фея Алпея, която ще забавлява малките с фокуси. Освен това на площада в Неделино ще се извява и Искрен Пецов. Известният актьор и музикант е подготвил специална програма за неделинци. Разбира се празникът няма да премине без Дядо Коледа и Ледената кралица, които заедно с кмета на града Боян Кехайов са подготвили доста изненади за участващите в празника.
Неделино тази година посреща празниците с прекрасна украса, която с всяка изминала година се надгражда. „Стараем се да направим обстановката в града празнична, като с всяка една изминала година от началото на мандата ми я надграждаме и правим по-хубава, защото моите съграждани заслужават това“, коментира Кехайов.
Той отправя покана към всички жители на общината, да заповядат във вторник от 17 ч. на центъра в града и да станат част от празника.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I