Помните ли Валентина Хасан? Жената от родопското село Звезделина, която стана известна само за броени минути и накара дори Марая Кери да я коментира?
Нашенката, която преди 11 години стана хит в интернет след изпълнението си в Мюзик Айдъл на „Without you” на Марая Кери в побългарената версия „Кен лий”, е претърпяла преди време тежка катастрофа. За голяма радост нашенката се е възстановила и само преди месец е била в семейния дом в родопското село, където да събирала сили на родна земя…
Къде живее и с какво се занимава Валентина в момента, четете единствено в петък в печатното издание на „Родопи voice”!
И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Изборно наследство? Купуваш къща, в нея – 22-ма души!

-Кандидат-пенсионер заплаши с иск за 1 000 000 евро работодател

-Изгубеното поколение на прехода:
Ти си мой грех… 100 грама и нокаут!

-115 км/ч с 2,32 промила и… двама виновни за смърт на пътя

-Градът на носталгията: Когато хората си тръгнат, остават само спомените…

-С красота, гайда и носия до Китай


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I