Родопчанка превърна дете в секс робиня в Гърция. Родната „мадам” накарала 15-годишно момиче да проституира в Крит. Клиенти се набавяли по телефона, като сводницата спазарявала непълнолетната за 50 евро на сеанс. Жената разполагала и с още една жрица на любовта-пълнолетна родопчанка. Клиентите се възползвали от услугите на двете проститутки в жилището на сводницата в Тимбаки.
Разкритията за дейността на нашенката били направени от полицай под прикритие. Служителят на реда са представил за клиент и след връзка по телефона успял да разбие доходоносната схема на родопчанката.
Тричленен състав на Апелативния съд за тежки престъпления в Крит призна за виновна нашенката, която получи ефективна присъда от 7 години „лишаване от свобода”.
Окръжният съд в Кърджали пък допусна изпълнението на издадената от Гърция Европейска заповед за арест.
Родопчанката ще бъде предадена на гръцките власти за изпълнение на наказанието.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I