Млада родопчанка направи всичко възможно да спретне масово меле с мъже пред бар в Пампорово. Разумът обаче надделял над страстите, а единственият развихрен участник в екшъна била самата дама…
Случката с елементи на насилие, поливани обилно с алкохол, започнала в тоалетната на дискотека в курорта. Момиче, придружено от гаджето си, влязло вътре, където обаче било изненадано от побойничката и нейна дружка. Агресивната родопчанка попитала момичето с изнервен тон къде било завършило училище. След отговора пък започнала да блъска опонентката си, чийто приятел се намесил, за да я защити. Към него били отправени обиди, плюнки, а жената започнала и да го блъска.
Малко по-късно компанията на нападнатите потеглила с автомобил от паркинга на хотела, но пътят на превозното средство бил препречен от непознат мъж. Едно от момчетата в колата слязло, за да разбере на какво се дължи спирането. Тогава към автомобила се приближили все още ядосаната агресивна жена заедно с нейна приятелка. Приближавайки се побойничката замахнала и нанесла удар с бутилка в тялото на мъжа. Негов приятел също слязъл от автомобила, а агресията на младата дама се прехвърлила и върху него. Родопчанката започнала да го блъска, дере с нокти, разкъсала и тениската му. Около 15 души се събрали на паркинга, а родопчанката продължила с опитите си да произведе масов бой. Автомобилът с момичетата потеглил, докато родопчанката отново се нахвърлила с ритници на гаджето на първата си жертва от тоалетната…
Агресията продължила докато не пристигнали полицаи от Чепеларе. На място се озовали и родителите на младата родопчанка, която тя преди това повикала по телефона…
Цялата сцена била запечатана от охранителни камери и изгледана от районните магистрати в Чепеларе. Съдът в родопския град отмени глоба в размер на 100 лева за нарушаване на обществения ред, наложена на едно от момчетата, потърпевш от емоциите на разбеснялата се родопчанка.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I