След сигнал „Търговец на оръжие и антични пари ще премине през ГКПП „Маказа-Нимфея“, екипите за борба с наркотрафика в Ксанти и полицаи от Комотини проведоха акция и задържаха едно лице. Иззети са голямо количество антични монети, оръжия, боеприпаси и наркотици. Това съобщават от полицията в Ксанти.
Полицията е открила в автомобила на задържаното лице 2 пистолета, 200 патрона, 180 антични монети, 14 допинг-табетки, 2 мобилни телефона и 1 тефтерче.
По-късно спецекипите претърсили дома му, където намерили още 1 пистолет, 220 патрона, 49 допинг-таблетки, 8 спринцовки, 7 антични монети и три електронни везни.
Срещу задържания ще бъде повдигнато обвинение за нарушаване на закона за оръжията, за търговия с културно-исторически ценности и др.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I