Премиерът Бойко Борисов пристигна в Кърджали. Той бе посрещнат от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева и областния управител Никола Чанев, предаде репортер на 24rodopi.com.
Негово Високопреосвещенство Пловдивски митрополит Николай ще извърши водосвет и освещаване на новоизградените постройки на средновековен манастир „Свети Йоан Предтеча”.
Ремонтът започна преди 3 години, като в него са вложени около 1 млн. лв.
„Всичко, което имаме тук го дължим на Бога, но и на помощта на правителството. Господин Борисов, благодарим ви!“, каза пловдивският митрополит.
"Кърджали вече има един красив манастир. Той е факт благодарение на труда и дарителството, както на местните хора, така и с помощта на държавата", посочи Бойко Борисов.
Премиерът и лидер на ГЕРБ коментира актуалната обществена и политическа обстановка в България.
"Уважавам протестите на хората. Нямало е случай, когато протестиращите са искали нещо, и да не е уважено.
БСП искат да правят следващите избори, а те самите не могат да си оправят изборите в собствената си партия, обвиняват се във фалшифициране на вътрешните си избори", отбеляза Борисов.
Той заяви, че винаги е искал най-строгите наказания за полицаите, които са превишавали правомощията си. "Да видят как в Германия, Франция и САЩ действа полицията. Разбирам, че искат да го изкарат полицейско насилие, но този път полицаите бяха насилени", подчерта Борисов.
Министър-председателят заяви, че с обновяването на църкви и джамии се гарантира етническия мир в страната. "Хората, изповядващи различни религии, се чувстват в собствената си страна еднакво уважени", каза още той.
Видеорепортаж - тук
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I