Рецепционист в къща за гости прибирал по 10 или 20 лева от жрици след техен сеанс с клиенти. Това научи 24rodopi.com от отлично осведомени източници. Шефът му пък се задоволявал с нощувките, които заплащали проститутките, ползващи стаите в малкото хотелче.

Припомняме, че „Къщата на любовта“ в района на пазара в Кърджали стана обект на акция на полиция и прокуратура в областния град през февруари. Месеци наред тя функционирала като място за платена любов.

Собственикът на къщата за гости и рецепционистът бяха привлечени като обвиняеми от Районна прокуратура – Кърджали за сводничество. В периода от юни 2020 г. до февруари 2021 г., те са свождали към съвкупление жени, посочиха от пресцентъра на държавното обвинение.

По делото е установено, че обвиняемият А.А. бил собственик на къща за гости, а  С.С. работел на рецепцията. В хотела отсядали само жени, които предлагали сексуални услуги срещу заплащане. С.С. посрещал клиентите и ги насочвал към стаите, където се намирали жените.  Обвиняемият А.А. пък уреждал клиенти, които да ползват услугите им, посочиха от прокуратурата.

Към момента двамата са с мярка за неотклонение „домашен арест“.

Къщата е била известна на жени от древната професия от цялата страна. Те знаели, че няма да има проблеми да отсядат там по време на гастролите си, посочиха още източниците ни.

През последните години десетки гастролиращи проститутки насочиха вниманието си към областните родопски градове. Докато в Смолян обаче обявите за платена любов са около двадесетина, то в Кърджали през летните месеци достигат до 70. Интересът на момичетата е заради близостта с Гърция, както и огромният брой гурбетчии от Западна Европа.

24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I