Христо Комарницки, Чавдар Николов, Алла и Чавдар Георгиеви и Иво Балев, всъщност част от Дружеството на невъзпитаните карикатуристи и трансмисията, върху която бучи вестник „Прас прес”, гостуват отново на Клуба на дейците на културата в Смолян с пищна изложба.

Върху 25 платна са възпети „подвизите” на Румен Радев, Бойко Борисов, Иван Гешев, Делян Пеевски, Христо Иванов, Иван Костов, Корнелия Нинова, Сотир Цацаров, Славчо Трифонов, мисирките и други тем подобни, проявили се на българското политическо поле. С шеги и закачки на голо, невъзпитаните карикатуристи са отразили целия спектър на обществения живот в страната през последната година, година и половина.

Изложбата ще бъде отворена за посещение на 2 август в 13 часа. Заповядайте, защото тя ще е при нас само до 15 август 2021 г. На 12 и 13 август тук ще дойде екипът на вестник „Прас прес”, за да се срещне отново с нас – техни почитатели и страстни консуматори на сатиричното им творчество, посочват от Клуба на дейците на културата.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I