Росица Станимирова Чакърова ще ръководи Районната избирателна комисия в Смолян за предстоящите избори за президент и Народно събрание, които ще се проведат на 14 ноември, гласи решението на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Казусът „Партиите в Смолян не могат да се разберат за РИК“ за пореден път стига до арбитраж в ЦИК.

До ситуацията се стигна след като по време на консултациите в Областна администрация парламентарно представените партии не се споразумяха кой да ръководи РИК.

Припомняме, че първоначално от „Има такъв народ“ предложиха свой представител за секретар на РИК, а от останалите партии-зам.-председатели. Председател на РИК номинира единствено ДПС. Зад предложението на ДПС - Росица Чакърова, застана дори Зарко Маринов от коалиция „Демократична България“.

Димитър Марев от "Демократична България" е назначен за секретар на РИК.

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I