Бил Гейтс отново развърза кесията и хвърля някакви милиарди за разработване на нова ваксина в Италия. Човекът, предрекъл пандемията, намери подходяща бизнес среда в една от най-пострадалите държави на европейския континент. Проблемът е, че прогнозира нови пандемии. Правете си сметка какво ни чака, когато милиардерите станат врачки. Още понасяме последното му пророчество.

Хубавото в такива моменти е да си повтаряте-„Всеки е смъртен“. Колкото и богат да е. Та и Бил няма да е много дълго сред нас.

„Не искам да съм най-богатия в гробището“, пък бе рекъл един друг, който бе осъзнал безсилието на парите. Стив Джобс. И още едно послание от него: „Да си припомняш, че си смъртен е най-добрият начина да се измъкнеш от капана на мисленето, че имаш нещо за губене. Вече си гол. Няма причина да не следваш сърцето си.“

Друг един самоповярвал си милиардер ще прави нова Вселена. Измислена, разбира се.

Неразбрал основното в живота, като колегата си Джобс.

Прахта е квинтесенцията на живота. Хамлет, прозрения отпреди 500 години. Но явно трябва да държиш череп в ръката, а не таблет, за да го осъзнаеш.

Както и да е. Има време. Всеки ще го стори. От най-големия богаташ, та до просяка с атрофиралите от студа пръсти. Които дори не може да изпъне за подобаващата сума в дланта…

Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-246 кандидати очакват вота на:

369 650 избиратели, но… 130 000 „фантоми“

-Ежедневни избори, коалиции и все провал

Президент на панелката, депутати в избата

-„Аве, Вирусе!“ постигна своето:

Ваксинирай и владей!

-Един вход не можем да оправим

-Рецидивист задига от пури до детска касичка

-Затвор за „кръчмарски шампион“ по тупаници

-Опората в трудни времена:

Кръчмата, семейството, маската

-Ковид премина през 13 339, 53 775 са ваксинираните

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I