Родните реклами са все за многото. Като стане въпрос за разни колбаси-„махнете ги тия гурмета с полупразни чинии, нашенецът обича да е по много, пълни маси“.

На това се радва туземецът от този край на света. Да е пълно окото, по възможност и софрата. Количествените натрупвания водят до качествени изменения. Това е една друга теория. С какъв знак пред продукта обаче, също е друга тема на разговор.

В този ред на мисли, тук си имаме по много. Пълно с болници, десетки хиляди легла из тях, но качеството на здравеопазването ни… В последно време дори се отправят призиви да се спасява здравната система. Някаква антилогика. Все уместна за нас. Не трябваше ли да е обратното? Тоест, здравната система да спасява тези, които я издържат? Някои от последните дори не се възползват от години от нея, а когато им се наложи… Знаете продължението.

Пълно с университети. Под път и над път. Из всякакви села и паланки. И пълно с висшисти. Тук май са най-много на глава от населението. Китапи се трупат като бройка туристки в тефтера на спасител. Качеството?! Оле-мале. Има индивиди, които дори не знаят какво точно са завършили. Голяма част от преподавателите и не късат. Тройката е вързана дори само да си купиш учебника на мастития учен, застанал пред теб.

Количество много, останалото…

Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Наш потъна с 68 бона заради „игра“ на US борса

-17 години удавник се води жив

-Формулата на новата атомна бомба

Масата на глупостта по скоростта на плюенето

-Път в една участ: Те гласуваха и избраха… Юго пред Иго

-Готови за варене?! Там, където и магаретата закусват с джибри…

-Окончателно: Спряха разследването за смъртта на „белгиеца“

-Пратиха измамница в затвора за близо 6 години

-65 500 преминали през карантина в Родопите!

-Ошав и онлайн пазаруване по празниците

Плетени чорапи и до 100 лева за подаръци

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I