24smolian.com/Коментари

Ако Слави Трифонов не изнудва чрез фейсбук изяви, ако държи на думите си, ако все още е онзи Слави, който има харизма за 100 000 на концерт, но и за 2 500 000 на референдум…

И ако Слави не е станал пазарджия в политиката, ако не е поредният в тази политика, който тайно се надява да удължат живота до 150-200 години…

И ако не живее в бункер, заобиколен от клакьори, а знае как тупти сърцето на улицата и има очи и уши за гафовете и скандалите във властта, която е и негова, орташка…

И ако има все още сърце юнашко, след 24 май Слави Трифонов, лидер на „Има такъв народ“ ще извика: Дружина, тръгвай!

 

*

После, разбира се, ще се явят „анализатори“, които от телевизора да обясняват, че Слави Трифонов ампутирал ръка или крак на ИТН и партията не може да оцелее на избори. Или други сравнения с изводи укорителни.

Глупости. Когато си мъртвец, няма значение опечалените ти близки дали са купили една или две обувки от магазина за погребения.

По-добре увредена, но жива партия, отколкото умряла.

Оставането на ИТН в този формат, с тези скандали, с тези анонси от Слави, означава гарантирана смърт на партията на Трифонов на следващите избори.

Напускането е шанс. И не само за Слави.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I