Еврозоната ще ни направи като Италия и Гърция – собственост на банки

24smolian.com/Жельо Михов/Коментари

„Няма да допусна хора, които не са избирани от народа, да управляват цели правителства“. Думи на президента Доналд Тръмп. Първият признал за съществуването на елит, който дърпа конците в световен мащаб.

„Златният ви милиард няма да стане. Русия ще се бори срещу този сатанински план“-думи на президента на РФ Владимир Путин.

Словата на двамата най-силни на планетата разбиха смятаното до този момент като „теория на конспирацията“. Затварянето на очите пред случващото се не променя истината. „Изповедите“ за ковид пандемията и ваксините също го доказват. „Зелените битки“ за климата също. Не само Европа диша въздух, но само тя се хвана на въдицата и с всички мерки скоро ще се върне в 19-и век. Сега осъзнавате ли защо се появи малкото злобно момиченце с достъп до всякакви „планетарни събрания“-Грета Тунгберг? Просто заготовка а ла Пипи Дългото чорапче. Европа иска спиране на въглищни мощности, Европа иска да замени газа с нещо друго, ама не знае какво е това друго. Европа се мръщи на атомна електроенергия, сякаш разполага с достатъчно гори за изсичане за отопление. Европа иска свещи, пращайки производството на ток на „свободния пазар“, от което една шепа хора ще станат още по-богати, а мнозинството ще си свети с фенерчета и ще студува.

Цялата тази ненормалщина се вихри и обрича Стария континент. И всичко се прави със свирепа целеустременост. И никой не смее да противоречи. Защото вече е в дългова криза.

Пример. Италия и Гърция са практически фалирали. Поддържани са изкуствено от Европейската централна банка (разбирайте и Световната), като тя буквално ги притежава заради заемите. И каквото и правителство да дойде, то няма да има волята за каквите и да било промени-защото шалтерът е в други ръце.

„Приемането на еврото в България е политически акт, не и икономически. Каквито и заеми да се теглят в момента, те имат определен лимит заради валутния борд. Той ще отпадне в Еврозоната и граница няма да има. Същото ще се случи със страната ни“-думи на български експерт.

Лихвите се вдигат и май целта е да достигнат процента на инфлация като по този начин се предизвика рецесия, с която да се намали потреблението и с това инфлацията. Това обаче е процес, който може да трае десетилетие. През това време богатите ще си останат богати, а бедните-фалити, безработица, оставане без дом заради непосилни лихви.

Какво казаха Тръмп (още като президент) и Путин сега. Те разпердушиниха всичко това, което упорито бе отричано като конспирация. Замислете се и за „зелената сделка“, и за ковида, и за еврозоната и за всичко. И то ли е конспирация?

Всички красиво звучащи слова за „зелени преходи“ и „дигитализации“-изкуствено повишаване на цени на електроенергията. Държави собственост на банки, чиято политика ще бъде обезличена.

А в същото време зомбирани зелени и ЛГБТ активисти беснеят из цяла Европа. Активирани от КОЙ?!

„Спасителите на планетата“ всъщност целят тотално унищожение на обществата или превръщането им в покорни слуги, които скоро ще трябва да им плащат и за да дишат въздух.

Апропо, ако републиканците спечелят в САЩ, то неолибералното глобалистко безумие ще е на предела на силите си. Но още може да рита.

 

На снимката: Активисти с цветовете на ЛГБТ под задниците се извличат от нормални граждани от кръстовище в Германия, за да могат да преминат автомобили

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Абсолютно точно!!! Истината е,че хората с ограничен мозък даже и не се замислят какъв е плана на елита! Ако в простите им глави влезе дори и малко от информацията по- горе трябва да излезнат по площадите и да не се прибират,докато не свалят продажните си правителства!! Обречени сме в капана на шепа изроди,които са ни продали нас и поколенията ни!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I