24smolian.com/Общество

Министър Вътев, отвратен съм от корупционните практики в горите, за които многократно съм сигнализирал, както в социалните мрежи, така и чрез уважавани от мен депутати чрез депутатски питания. Още повече съм отвратен от завоалираните отговори, които давате и от мълчанието за това, което не Ви е удобно. Поради тази причина Ви каня на обществен или медиен диспут - Вас или Ваш заместник, понеже виждам, че чисто административно не обръщате внимание или Ви заблуждават за корупционните практики и това, което подписвате.

Това посочва в писмо до земеделския министър Кирил Вътев бившият директор на Южноцентралното държавно предприятие в Смолян Ботьо Арабаджиев.

Става въпрос за милиони левове разхищение на обществени средства, както и не на последно място за кражбата, която се направи чрез изкуствено завишените цени на дървесината, за която сега всички в министерството се чудите как законово да я намалите. Понеже дори, ако с 10 лв. паднат цените, балонът, който надухте, ще бъде спукан. Хората и фирмите изнемогват. Но явно смятате да оставите този проблем на следващите управляващи. Ако сте отговорен министър, ще се отзовете на моята покана, защото, повярвайте ми, това е въпрос, който касае не само сектора и работещите в горите, това е и въпрос с огромен обществен интерес и въпрос, свързан и с националната сигурност“, се посочва още в писмото от Арабаджиев, изпратено до министъра.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I