Семейството на Кирил Ставракев от смолянското село Левочево се нуждае от помощ след като преди десетина дни къщата им изгоря при  пожар. Огънят изпепели покрива и цялата покъщнина. От втория етаж са останали само стените. Кметът Николай Мелемов се ангажира да изпрати комисия и да подкрепи ремонта на изгорелия дом. Хората от селото носят храна на семейството, за да преживява и участват в разчистването  Съкрушеното семейство се надява на помощ, за да покрие покрива и да пригоди поне една стая за живеене, докато дойде зимата. 68-годишният мъж отчаяно споделя, че 50 години са отишли на вятъра и сега започва от нулата.Той  и съпругата му се ползват с уважение сред хората от
Левочево и всеки гледа да им помогне с каквото може.  Необходими са строителни материали, за да се възстанови къщата-бетон, ламарина за покрива, дограма. Също така може да се помогне с храна и дрехи. 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Човека да не злоупотребява само, защото има апартамент в Райково!

    ОтговорИзтриване
  2. Сигурно ли е това, което пишеш, защото може и да е само слух. Трябва да сме по-човечни когато става въпрос за такива нещастни случаи и да помогнем с каквото можем.

    ОтговорИзтриване
  3. сигурно е, познавам го ...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I