www.24smolian.com

Подарък от МГЕРБ: Билети за 3D кино на ученици със специални образователни потребности

вторник, 31 май 2016 г.0 коментара

Младежката структура на ГЕРБ подари билети за 3D кино на ученици със специални образователни потребности в Смолян по повод предстоящия Световен ден на детето – 1 юни.
„Искаме да подарим на децата хубави моменти и настроение. Надявам се, че това ще бъде приятна изненада за тях. Стана традиция  ГЕРБ да отделя средства за различни събития, които да радват учениците със специални образователни потребности в Смолян", каза преди прожекцията областният координатор на МГЕРБ Ангел Безергянов. Той им пожела да бъдат здрави, да вярват в себе си и в своите собствени сили. МГЕРБ направиха организация по отношение на посещението в киносалона и на лицата, които придружават учениците със СОП.
Големите деца от Ресурсния център приеха с искрена благодарност жеста на младите членове от партия ГЕРБ. Те бяха придружавани от ръководителя на Ресурсния център в областния град Мария Семерджиева, която е и общински съветник от ГЕРБ.
ГЕРБ-Смолян, винаги е отделяла специално внимание на хората с увреждания. От създаването на структурата са проведени десетки инициативи, чиято цел е не само да бъдат подпомогнати, но и да допринeсат за социалната им интеграция.
24smolian.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН