www.24smolian.com

Д-р Дариткова в правителствената делегация, среща се с министъра на здравеопазването на Казахстан

сряда, 8 юни 2016 г.0 коментара

Народният представител от ГЕРБ и председател на здравната комисия в НС д-р Даниела Дариткова е в състава на делегацията с министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, която в четвъртък и петък ще посети Република Казахстан.
Д-р Дариткова е в работната група в качеството й на председател на парламентарната група за приятелство с Казахстан. В нея са включени също зам.-министрите на енергетиката и на туризма, шефовете на няколко държавни структури, председателите на БТПП и на Българо-казахстанската търговска камара, представители на бизнеса.
Планирано е участието им в Четвъртата сесия на междуправителствената българо-казахстанска комисия за икономическо сътрудничество, а също и в бизнес форум с представители на двете страни.
В програмата са предвидени и официални срещи с министъра на здравеопазването и социалното развитие Тамара Дуйсенова, която е съпредседател на Междуправителствената комисия от страна на Казахстан, с първия заместник министър-председател на Република Казахстан, с министъра на инвестициите и развитието, както и с председателя на УС на Националния холдинг „Байтерек".
24smolian.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН