Завърши четвъртата лятна школа „Ваканция в музея", организирана от Регионален исторически музей „Стою Шишков" в Смолян. Основната цел на инициативата беше участниците да имат пълноценни дни, наситени с познания  и приятни емоции в залите на музея чрез различни образователни модули.
Посещаемостта и тази година беше висока-138 деца твориха и се забавлявахав залите на музея с „игрите от времето на баба". Някои идваха за няколко дни, отиваха на море, на гости при роднини и отново се връщаха. През цялото време децата общуваха помежду си като добри приятели, създадоха и нови запознанства, защото освен от Смолян, в школата се включиха деца от Пловдив, София, Перник и дори Германия.
По традиция в края на школата творенията на участниците бяха подредени в изложба в експозиционните зали на музея. Родители, близки и приятели, дошли на закриването, с интерес разгледаха детското творчество, за да се уверят в придобитите умения и знания на децата.
24smolian.com 


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I