www.24smolian.com

След псувни на майка между тийнове: Разярен баща би хлапак, кара го при жена си да й покаже „какъв мъж е”

вторник, 12 юли 2016 г.0 коментара

Маданчанин бе осъден на година затвор условно заради побой над дете, което подканял да прави… секс с жена му. Грозната сцена се разиграла в двора на училище в миньорския град. След спречкване предишния ден между две деца, бащата на едното решил да въздаде правосъдие.
38-годишният Й.Х. нахлул в двора на школото, хванал за дрехите 13-годишно момче, извил му ръцете и накарал сина си да му нанася удари. Самият разярен баща ударил в лицето малолетния, при което от носа на малтретирания Н.Н. текнала кръв. През цялото време мъжът крещял към ученика „Не се дърпай, ще те водя в къщи да… жена ми, защото ти нали искаш да… жена ми, хайде да ми покажеш какъв мъж си!", Жена се опитала да помогне на битото дете, но разгневеният мъж насочил агресията си и към нея с думите: „Когато каже, че теб ще… тогава ще вземаш отношение по въпроса", като продължавал да бута и дърпа момчето, разказаха за 24smolian.com запознати с грозния инцидент. Според тях, до саморазправата се стигнало след като Н.Н. напсувал и бил предишния ден сина на Й.Х.
Безработният мъж бе оправдан по обвинението, че заплашил непълнолетния с думите "Кой си ти бе боклук такъв?", „Ще те съблека гол и ще те закарам в гората, където ще те завържа за едно дърво, ще те оставя да умреш там, никой няма да те намери".
Наказанието на маданчанина бе отложено с 3-годишен изпитател срок.
24smolian.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН