www.24smolian.com

Премахнаха най-опасния мост в Мадан, хората спокойни с ново съоръжение

вторник, 12 юли 2016 г.1коментара

Изцяло нов пешеходен мост свързва ул."Хаджийски дол" в маданския квартал „Батанци" със света. Години наред жителите на улицата бяха принудени да преминават по опасна дървена конструкция, приличаща на мост, без устои и качествени експлоатационни качества, за да стигнат до домовете си или до града. Разбира се това е възможно само при благоприятно време. При проливен дъжд, мостът се превръща в сал, който реката отнася по своя път, а хората, за да преминат, са принудени да чакат, докато той бъде монтиран отново на мястото си.
По инициатива на кмета Фахри Молайсенов след последния порой веднага са изпратени специалисти, които да се заемат спешно с проблема.
Така вече повече от седмица жителите на ул.„Хаджийски дол" и всички, които имат обработваеми земи в населеното място, преминават по изцяло нов мост, укрепен с парапети и метална мрежа, който е значително по-широк от старото съоръжение.
По калната пътека, водеща към домовете на хората, са изградени и стълбища.
24smolian.com
Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
13 юли 2016 г., 13:48

Голяяям празл Кметовете в България редовно правят и по големи обекти и без да се хвалят. Самохвалството е най вредното човешко качество, а скромността краси човека и управленеца.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН