www.24smolian.com

Пожарите: Газова бутилка запали къща в Барутин, край Неделино пламна автомобил

петък, 12 август 2016 г.0 коментара

Туристическа газова бутилка се взриви и причини пожар в къщата на 81-годишна жена в село Барутин. При пристигане на място, огнеборците установяват, че гори първия етаж на къщата. Пожарът е потушен с уредба за високо налягане.  Пламъците са унищожили мебели, ПВЦ обшивка, стени. Спасени са намиращи се в непосредствена близост две сгради.              

Двигател на товарен автомобил, собственост на частна фирма от село Старцево горя на пътя Неделино – Бял извор. Причината е самозапалване. Пламъците са унищожили кабели, меки връзки, гумени връзки и съединения, датчици и други. Бързите действия на огнеборците, с помощта на пожарогасителя на водача са ограничили и потушили пламъците. Спасен е автомобилът и намиращата се в непосредствена близост 10дка иглолистна гора и 30куб.м.дървени трупи. 

Сухи треви и паднала листна маса горяха в имот на 47-годишен мъж, в гр.Неделино, ул. „Метакса Гугински". Предполагаемата причина е изхвърлена незагасена цигара. Бързите действия на огнеборците са предотвратили настъпването на преки материални щети от пожара, както и разпространението му към намиращите се в непосредствена близост две сгради.

24smolian.com                 
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН