www.24smolian.com

В Неделино объркаха Общината със 112, валят сигнали за… силна музика

вторник, 20 септември 2016 г.0 коментара

Сигнали за нарушаване на обществения ред и спокойствието на гражданите чрез използването на озвучителни системи и други електронни устройства валят в Община Неделино. Това накара местната администрация да припомни на гражданите Наредбата за обществения ред, както и да ги насочи към правилното място за подаване на подобна информация.
„На обществени места и в частни имоти, находящи се на територията на община Неделино, се забранява викането, пеенето, свиренето и създаването на шум, независимо от произхода му, използването на озвучителни системи и други електронни устройства, нарушаващи обществения ред и спокойствието на гражданите, включително и за религиозни, политически и търговски цели в часовете от 14ч. до 16 и от 22ч. до 7 ч. в работни дни и от 13 ч. до 16.30 и от 23 ч. до 8 ч. в почивни и празнични дни.
С цел недопускане на нарушение на обществения ред, може да подавате сигнали на тел.112 като длъжностните лица ще предприемат необходимите контролни и санкциониращи мерки спрямо нарушителите", посочват от екипа на кмета Боян Кехайов като съобщението към гражданите е публикувано на сайта на общинската администрация. 

24smolian.com

Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН