www.24smolian.com

Хасан и Ибрахим събраха 670 лева за деца с увреждания

сряда, 7 септември 2016 г.0 коментара

Виртуозните пианисти Хасан и Ибрахим изнесоха на смолянската публика благотворителен концерт за деня на Съединението, който се проведе в Родопския драматичен театър. Събитието се организира от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в кв.“Устово“, с подкрепата на община Смолян.
Директорката на дома Розалия Манева благодари за прекрасния концерт на близнаците, на семейството им и на община Смолян, която помогна за провеждането му. Манева благодари и за събраните средства в размер на 670 лв., които ще се използват за нуждите на Центъра.
Една от целите на концерта е да се популяризира и дейността на центъра. Двамата близнаци заедно с малката Крисия завоюваха престижното второ място на международния конкурс „Евровизия” през 2014 г. Хасан и Ибрахим претвориха на пиано произведения на класиците Рахманинов, Шопен, Панчо Владигеров, Любомир Пипков и др. Талантът им смайва и професионални музиканти. Децата имат зад гърба си десетки национални и международни награди от различни конкурси. 
24smolian.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН