www.24smolian.com

„Теклас” вече търси и работници от… Златоград

вторник, 6 септември 2016 г.0 коментара

„Теклас България” АД вече търси работници и от Златоград. Компанията е специализирана в производството на каучукови водни съединения и пластмасови тръби за автомобилната индустрия. 100% от произвежданата продукция e предназначена за износ - Германия, Канада, Англия, Русия, Австралия, Южна Корея, САЩ, Италия, Франция и други страни.
„Поради разширяване обема на производството фирмата набира персонал – оператори на машини (мъже/жени), като осигурява съвременни условия на труд; безплатен транспорт до населеното място; безплатна храна; работно облекло; възможност за дългосрочна професионална реализация; своевременно и добро заплащане. Фирмата осигурява безплатен транспорт до Кърджали за всеки жител на Община Златоград, който проявява интерес да посети и разгледа завода на място”, се посочва в обявата от страна на турския холдинг, който е и най-големият работодател в област Кърджали.
Припомняме, че само преди месеци официално бе открит третия завод на компанията. Лентата тогава бе прерязана от премиера Бойко Борисов.

Много от работниците в предприятието пътуват ежедневно от различни населени места както от област Кърджали, така и от област Хасково.
24smolian.com
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН