www.24smolian.com

ГЕРБ за скандала „Гласувай или стоп на санирането”: Грозни манипулации, призоваваме гражданите да гласуват по съвест!

сряда, 9 ноември 2016 г.1коментара

„Във връзка с появилите се снимки в медиите, на които се виждат призиви за гласуване за нашата кандидат-президентска двойка или в противен случай ще спре санирането на жилищата на гражданите, категорично заявяваме, че това са грозни манипулации, които нямат нищо общо с ГЕРБ", се посочва в официалната позиция на партията в Смолян, изпратена до медиите.
„Призоваваме нашите политически опоненти да прекратят този обиден и арогантен подход към избирателите. Отново наблюдаваме заиграване със страховете на хората, но този път като се опитват да изградят един деспотичен образ на партия ГЕРБ. Подобни прийоми никога не са били наш стил и няма и да бъдат. Нека не се връщаме отново към мракобесните времена на тоталитарното управление, където лъжите и манипулациите бяха основен политически лост. Нека запазим добрия и толерантен тон в кампанията.
ПП ГЕРБ застава зад демократичния, прозрачен и справедлив избор на гражданите. Обръщаме се към всички български граждани с призив да гласуват по съвест и убеждения", се казва още в позицията на партията.

Изпрати :

+ коментара + 1 коментара

Анонимен
10 ноември 2016 г., 8:39

ОСТАВКА!!!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН