„Във връзка с появилите се снимки в медиите, на които се виждат призиви за гласуване за нашата кандидат-президентска двойка или в противен случай ще спре санирането на жилищата на гражданите, категорично заявяваме, че това са грозни манипулации, които нямат нищо общо с ГЕРБ", се посочва в официалната позиция на партията в Смолян, изпратена до медиите.
„Призоваваме нашите политически опоненти да прекратят този обиден и арогантен подход към избирателите. Отново наблюдаваме заиграване със страховете на хората, но този път като се опитват да изградят един деспотичен образ на партия ГЕРБ. Подобни прийоми никога не са били наш стил и няма и да бъдат. Нека не се връщаме отново към мракобесните времена на тоталитарното управление, където лъжите и манипулациите бяха основен политически лост. Нека запазим добрия и толерантен тон в кампанията.
ПП ГЕРБ застава зад демократичния, прозрачен и справедлив избор на гражданите. Обръщаме се към всички български граждани с призив да гласуват по съвест и убеждения", се казва още в позицията на партията.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I