Отборът на ОУ „Проф. д-р Асен Златаров" – Смолян се класира на първо място в Националната ученическа викторина по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя" – общински кръг. Второ и трето място заеха съответно  ОУ „Стою Шишков" – Смолян и СУ „Св. Св. Кирил и Методий" – Смолян.
Целта на викторината е изграждане на умения и навици на учениците за действия в условия на пътното движение и формиране на култура за безопасно поведение на пътя.  Викторината се проведе в три кръга и включваше решаване на тест-листовки, практическо задание – тест за установяване на повреда на велосипед и нареждане на пъзел с пътни знаци.
Проявата бе организирана от Община Смолян, РУО – Смолян, СБА – Смолян с подкрепата на сектор „Пътна полиция" при ОД на МВР и домакинството на  СУ „Св. Св. Кирил и Методий".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I