Мъжкият футболен тим на „Родопа" – Смолян загуби от тима на „Загорец" с 0:2 в домакински мач за финалната четворка  т надпреварите за Купата на Аматьорската футболна лига. С голове на Дяков и Николов, съответно в 17 и 47 минута, гостите от Нова Загора спечелиха срещата, която се игра на Градския стадион в Смолян.
Двубоят започна силно за гостите, като още в началото на мача, футболистите на „Загорец" получиха право да изпълнят дузпа, след груба игра на защитник. 11 –метровият наказателен удар бе реализиран от Иван Дяков. Почти през цялото полувреме, гостите доминираха на терена.Така на почивката, те се оттеглиха с гол преднина. Две минути след подновяване на играта, Мариян Николов реализира и второто попадение и така оформи крайното 0:2.
Домакините също имаха възможност да отбележат, но късметът на няколко пъти не бе на тяхна страна. Класата на „Загорец" пред възпитаниците на Левент Аврамов бе видима. Неслучайно тимът на Нова Загора е в челните места в таблицата на временното класиране на „В" Югоизточната група.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I