Поради големия интерес към дарбата и работата му, ходжа Алейдин Тахиров отново ще бъде в Смолян. Той ще приема на 23 април – неделя и 24 април - понеделник от 9.30 до 19.00 часа. Желаещите трябва да се запишат предварително на телефони:

0884/569 344 и 0877/209 564
На 38 години, Тахиров е най-младият ходжа в България. Роден е в село Бенковски до Златоград, но от 15 години живее в Мадан. Завършил е ислямско духовно училище в Шумен през 1999 г. Българомохамеданин – помак, както сам казва. Семеен, баща на две деца.
Най-младият ходжа в България моли само за сериозни обаждания. Любопитни и невярващи да не го безпокоят. Защото според Библията и Корана е грехота и срамота от Всевишния да се подиграваме с тези сериозни неща и със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя.

- Г-н Тахиров, Вашата дарба ведение ли е или дарба от Всевишния и откога е?
- Дарбата ми е от Всевишния, това е самата истина. Преди близо 15 години изпаднах в кома за пет дена без да имам някакво сериозно заболяване. През това време ми се яви стар човек с бяла брада и проговори на български, може би защото съм помак – българомохамеданин и каза: Алейдине, ще те надаря с дарба да помагаш на хората, да им казваш миналото и бъдещето чрез Свещената книга Корана, да откриваш и разваляш магии, но няма да правиш. Ако се осмелиш и почнеш да правиш, ще ти отнема дарбата!". Оттогава започнах да гледам на Коран и да помагам на хората.

- Как гледате на даден човек когато дойде при Вас?
- Когато дойде човек при мен не го питам какъв е проблемът и за какво е дошъл, както правят много от колегите ми. Проблемът го казвам аз. Трябва да знам само първото име, навършените години, датата, месецът и годината на раждане. Гледането започвам от миналото, за да се увери човекът в способностите ми, след това преминавам към настоящето и бъдещето. Казвам за здравословни проблеми, работа, ако посетителят не е семеен – ще бъде ли и кога, колко брака и деца ще има, ако има имот за продаване, дали ще го продаде и кога. Казвам и ако открия направена магия, за какво е направена, къде и с каква цел, първата буква от името на човека, който я е направил, дали е мъж или жена, дали е близък, роднина, приятел, колега и т. н. Мога да гледам и да развалям магия и на снимка, стига човекът да не е починал. За мъртви хора не гледам, става ми лошо.

- За какви заболявания помагате с помощта на Свещената книга?
- Лекувам много болести, но най-много помагам на случаи при зависимости - алкохолизъм, хазарт и наркотици. Важно е да се знае, че когато лекувам тези три състояния, човекът не трябва да знае, а при мен трябва да дойдат негови близки със снимката на зависимия или дреха. Давам гаранция за моята работа. Помагам много успешно и за припадъци, епилепсия, страх, стрес, страхова невроза, заекване, напикаване и проблеми със забременяване.
Не мога да помогна, за съжаление, макар че са идвали хора от Родопите при мен, за ракови заболявания, диабет и тумор.

- Един много важен въпрос, какви са тарифите Ви? Все пак имате някакви разходи за път, хотел, храна и т.н.?
- Да, това също трябва да се знае. Аз пътувам и имам разходи – транспорт, нощувки, храна. Без заплащане не може, но цените ми са достъпни и са най-ниски в страната.
При мен цената за едно гледане в Кърджали е 60 лева, а в Смолян е 48 лева.
За лекуване или разваляне на магии, цената се изчислява според данните на човека и каноните на Корана и в зависимост от проблема – дали магията е по-стара или по-отскоро, но цените при мен не са космически, както е при мои колеги, които искат хиляди левов от хората. Някои от тях вече ги даваха в "Господари на ефира" как лъжат и обират хората.

- Всякакви ли хора Ви търсят, за да им помогнете?
- За моя радост и гордост, доверяват ми се хора от всички слоеве на обществото. Идват и са идвали бизнесмени, политици, общинари, учителки, полицаи, магазинерки и много други. Мога да докажа всяка своя дума. Много от хората, които са идвали при мен, след това са ме търсили и втори път. Ако не бяха останали доволни първият път, едва ли щяха да идват пак.

- Разкажете ни за някои по-интересни случаи на хора, на които сте помагали.
-Моят девиз е: „Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен!". Но вижте отзивите на хората, които са идвали при мен и след това са звънели, за да ми благодарят.
М.А. кв.“Каптажа“- Смолян: Миналата година по това време ходих при Алейдин в Мадан, където живее, без да казвам какви проблеми имам с дъщеря ми. Той ми каза, че тя има направена магия, която е била сложена зад шкафа в стаята й. Беше направена да не й върви в любовта с момчетата, и с което и момче да тръгне, в един даден момент тази връзка да се разтурва. Но след като се доверих на младия ходжа и реших да ми развали магията, след като сама си я намерих точно на мястото, както ми беше казал той, виждам, че четвъртата й връзка с момче от Смилян вече е сполучлива, защото вече над половин година са заедно и се обичат. Той е човекът, който помогна на детето ми, пожелавам му да е жив и здрав като скалите и да живее дълго като орлите.
Н.С. от Джебел: Преди Нова година ходих при Алейдин, когато приемаше в Кърджали. Бях обиколила четири-пет болници в България, докторите не можеха да ми открият сериозно заболяване, изследванията ми бяха чисти. След като отвори Корана, без да му разказвам от проблемите си, Алейдин ми каза, че имам направена магия, която аз я намерих в дърварника, скрита под ламарината, с която беше покрит. Беше ми направена от братовчедка на мъжа ми, от ден на ден да слабея, да съхна, да нямам апетит за ядене и да не мога да спя. На моменти вече не бях на себе. След като Алейдин ходжа ми развали магията, вече месец и половина –два се храня нормално и започвам да си възвръщам нормалното тегло, да спя спокойно и се чувствам много по-добре здравословно.
Х.Р. от Черноочене: В средата на лятото на 2014 година ходих при Алейдин в Бенковски за помощ, защото близо 6 години с мъжа ми правехме всякакви опити, но без каквато и да е причина, не успявах да забременя. Подходих с недоверие, защото ми беше писнало да ходя по доктори и болници, и бакъмчии, без да има ефект. Но благодарение на младия помашки ходжа, на неговата дарба и сила, която има, се радваме на момиченце на година  и няколко месеца.

И.Д. от Кирково: Нямам думи, който се подиграва с този човек и с дарбата му, грехът си е негов. За мен той спаси сина ми от наркотиците, алкохола и му помогна да запази семейството си. Той пушеше трева, не вярвах, че вече някой може да му помогне, но благодарение на Алейдин съм много радостна и щастлива, и хваля ходжата на всеки, който има проблеми и вярва. За мен той е велик и честен човек, и не е шарлатанин. Който го оплюва, след време си получава заслуженото. Знае ли се, утре-вдругиден и вие може да попаднете при него за помощ. Позамислете се, хора!
24
smolian.
com
Share To:

24rodopi

Post A Comment: