Нова републиканска титла по щанги завоюва Пламен Петков за тима от Смолян в изминалото вече Държавно първенство по вдигане на тежести. Петков стана шампион при мъжете в категория до 69 кг.
Павел Арабаджиев пък стана вицерепубликански шампион отново при мъжете, но в категория до 105 кг.
Равносметката на тима на Величко Чолаков от първенството, на което Смолян бе домакин, е 13 златни, 10 сребърни и 5 бронзови медала.
Държавното първенство за всички възрастови групи по вдигане на тежести се проведе в Спортна зала Смолян. Над 420 тежкоатлети от цялата страна взеха участие в него, като в последния ден надпреварите бяха посетени и от допинг ченгета. Те взеха проби от състезателите, след жребий.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I