www.24smolian.com

Ученици от Кърджали намериха портфейл с 3000 лева „гурбетчийски” пари в Златоград, върнаха ги!

петък, 19 май 2017 г.0 коментара

Ученици от Кърджали намериха портфейл с 3000 лева по време на екскурзия в Златоград. Учителката - ръководител на групата, виждайки голямата сума пари, без колебание ги предава на органите на реда в град Златоград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Смолян.
След незабавните действия полицаите открили собственичката на портмонето - 23-годишна местна жителка, с две малки деца и съпруг на гурбет в чужбина. Извикали младата майка в Районното и й върнали голямата парична сума, заедно с личните й документи.
В разказа си, тя споделила колко притеснена е била, след като разбрала, че изтеглените от нея пари от банката ги няма. Обяснила още, че те били преведени от съпруга й, който се грижел за материалното осигуряване на семейството си и за отглеждането на двете им деца. Благодарна от постъпката на екскурзиантите, тя си тръгнала доволна и впечатлена, че все още има добри и честни хора.
Учениците със сигурност има с какво да запомнят екскурзията в Златоград, за която ще разказват на близките си и ще си спомнят с гордост!
Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН