С напълно доброволен труд се преобразява обликът на смолянското село Смилян. Жителите се включват активно във всички дейности, които имат за цел да подобрят състоянието на населеното място и да го направят едно по-привлекателно и уютно място за живеене. „Впечатлен съм от съдружието на хората в Смилян. Трябва да подчертая, че е идентично положението и в другите населени места, за които в момента отговарям. Всеки, с каквото може се включва, било то за почистване, копане на канали, облагородяване и т.н.", коментира кметът Чавдар Червенков.
В рамките на няколко месеца се направи много в тази насока в селото и това е видимо за всеки посетител и жител. В момента продължават доброволческите инициативи, като се подобрява уличната мрежа, възстановяват се чешми, паркове и др. Червенков бе категоричен, че изпитанието, което премина през селото през последните дни, също показа, че смилянци са задружни и всички заедно издирваха изчезналият Ивелин Узунов.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Освен едно голямо БРАВО, друго не знам какво да коментирам. Напълнихте ми душата с тази добра новина, сполай ви, хора, да сте живи и здрави все така да сте задружни!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I