Лошото време стопира издирването в гората на 16 – годишния Кристиян, от който вече девети ден няма и следа. „Заради лошите метеорологични условия, днес няма да има акция по издирването му в гората. Вчера, единствено баща му с още няколко близки на момчето обикаляха в близък периметър, но отново нямаше намерена следа от момчето", коментира кметът на Триград Цветан Славков. Той е оптимист все пак за щастливата развръзка на случая, като надеждите му идват от факта, че до този момент не са намерени никакви следи, които да подсказват фатален край на момчето. „Обходени са всички места, където е възможно да се е случило най-лошото. Алпинисти са проверили всички пещери и процепи, както и водолази за обходили опасните водни обекти. Няма намерена следа, която да ни кара да мислим, че се е случило нещо лошо", коментира Славков. Според него, в момента по-скоро се мисли, че детето е подслонено при някой възрастен човек в близките села и е живо и здраво. „Призовавам, ако това е така, хората които са го подслонили да се обадят за доброто на всички. Той не е направил нищо непоправимо и на него няма да му се случи нищо лошо", коментира още кметът на Триград.
Припомняме, че ученикът изчезна на 9 юни малко след полунощ, след като блъсна туристи в Триград. Тогава пострадаха четирима души, между които има и шестгодишно дете.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I