40-годишен  мъж бе осъден заради управление на лек автомобил без шофьорска книжка. Районен съд-Девин наложи спрямо Боян Ю. наказание от шест месеца „пробация" със задължителни периодични срещи с пробационен служител и регистрация по настоящ адрес, глоба в размер на 200 лева и отнемане на свидетелството за управление за срок от шест месеца.
На 26 февруари 2017 г., на разклона за с. Любча, полицейски служители спрели за проверка Боян Ю., който управлявал лек автомобил „БМВ". На място било установено, че той шофирал без валидно българско свидетелство за управление на автомобил. При проверката било установено, че същото му било отнето по административен ред от РУ на МВР-Гоце Делчев. Боян Ю. представил пред служителите на МВР английско учебно свидетелство за управление на моторно превозно средство, което по Закона за движение по пътищата в Република България не представлява валидна шофьорска книжка.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I