Държавен архив – Смолян започна кампания в подкрепа на Виолета Чаушева!
Уважаеми, смолянчани,
Обръщаме се към Вас с молба за помощ. При нас в Държавен архив – Смолян работи по програма за хора с увреждания Виолета Руменова Чаушева. В работата проявява много голямо старание и отговорност към служебните задължения, въпреки временната си неработоспособност и болките в ставите.
Два пъти е оперирана, има поставени две изкуствени тазобедрени стави, за които е дадена гаранция, че ще издържат 25 г., но след десетата започват проблемите. Едната става вече е напълно износена, а другата също лекарите предвиждат скоро да се сменя. За предишните операции е теглила заеми и още ги изплаща. Заплатила е 12 000 лв., но сега няма как семейството да се справи само. Заради заболяването й е трудно да намери работа, а пенсията й е 180 лв. Съпругът на Виолета е на минимална работна заплата. Имат дете на 14 г. При това положение не може да вземе заем, а сега ще са нужни 9000 лв. само за единия крак – за поставяне на нова тазоберена става и присаждане на кост. Нямат никаква възможност да си осигурят тези средства.
Затова се обръщаме към Вас, с молба, да се отзовете на призива ни за набиране на средства по сметката на Виолета. Ще Ви бъдем благодарни ако удовлетворите молбата ни и дадете възможност да се помогне в набирането на необходимите средства за тази важна за нея операция, за да може да се осигури двигателната й активност.
Банковата й сметка е в Пощенска банка:
BIC BPBIBGSF
IBAN BG78 BPBI 7924 1083 4948 02
НАЧАЛНИК ОТДЕЛ: ЗОЯ НАЧЕВА
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I